Pöttinger Novacat S12

PÖTTINGER NOVACAT S12, üzemagyag takarékosság felső fokon

A piac legnagyobb szerelt kasza kombinációja új mércét teremt

A PÖTTINGER új sztenderdet állított fel  a termelékenység és a hatékonyság terén, a NOVACAT S12 kasza kombinációval. A 11,2 m munkaszélesség mellett, a teljesítményigénye csak 160 lóerő, ezért ez a kasza kombináció igazán üzemanyag takarékos. A piac legnagyobb szerelt kasza kombinációja, 14 ha/h teljesítményt biztosít (+25%), mindössze 2 l/ha üzemanyag fogyasztás mellett (-25%).

Pöttinger Novacat S12

A kasza kombináció tökéletes talajkövetése, a központi forgócsapos felfüggesztésének köszönhető, amely lehetővé teszi a + / – 22 fokos szabad mozgást. Ugyanakkor, a fokozatmentesen állítható hidraulikus tehermentesítés folyamatosan optimális szinten talajra a talajra gyakorolt nyomást, az egész kasza rendszer teljes szélességében. Ez az úgynevezett “lebegő vágás” garantálja a megfelelő védelmet a talaj és a fű számára.


Pöttinger Novacat s12

A kaszák kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes, a kettős hidraulikus felfüggesztésnek köszönhetően. Az egymástól független kasza emelő rendszerek alapértelmezett pozíció beállításokkal rendelkeznek, amelyek kapcsolók segítségével állíthatók, így a kaszák egy gombnyomással szállítási helyzetbe hajthatók.

Forrás: www.poettinger.at

Érdekli a termék?
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!